Gi deg selv en gave

clean-green-grass-lanscape-with-clear-blue-sky-preview

Den beste gaven du kan gi deg selv og ditt hjerte er en gave som heter “bekymring for Akhirah”. For virkelig å være bekymret om ens tilstand i Akhira er en av de største faktorene bak en persons suksess i dette livet og det neste. Bekymring er det som presser deg til å forandre deg, og til å rette det som er feil, og til å bli bedre enn det man er nå. Så spør deg igjen om du virkelig er bekymret om din akhirah. Hvis ikke du er det så burde du ta til deg denne gaven og la hjertet ta det imot helhjertelig før det er for seint.

Published by

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s