“The last of us”-følelsen

ghuraba

Det er ikke lett å være troende og praktiserende nå til dags. Man går ofte med en “the last of us”- følelse. Man føler seg ensom og fremmed av og til. Det føles som om man tilhører en utdøende folkegruppe. For hver dag som går, blir det færre og færre av oss, fremmede. Men vit at de fremmede (al ghurabaa) er dem Profeten ﷺ lovet en god fremtid i Akhirah. Så vær standhaftig inntil du møter Allah, for Allah har noe godt for deg i vente.

Published by

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s