Sheikhene til Imam al Bukhari

bilde (4)

Her er en norsk oversettelse av et verk av Imam Ibn Mandah (rahimahullah) der han listet sheikhene til Imam al Bukhari (rahimahullah). Imam al Bukhari rapporterte direkte fra dem og deres beretninger står i hans velkjente hadith-samling, Sahih al Bukhari.

Sheikhene-til-Imam-al-Bukhari  (LAST NED HER)

Vi takker Allah som har hjulpet oss til å fullføre denne handlingen og ber Ham om akseptere vår ydmyk tjeneste på å tjene Hans budskap og religion.

N.B: Disse E-bøkene som postes på denne bloggen vil alltid in shaa Allah oppdateres og redigeres etter at det blir oppdaget noe feil eller mangler, så det lønner seg alltid å laste dem på nytt. Vi håper at du kan også hjelpe oss ved å sende forslag, tilbakemelding, innspill, rettelser til koranogsunna@gmail.com. Måtte Allah belønne deg for dette. Ameen.

Published by

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s