Vær førstemannen til mølla

clean-green-grass-lanscape-with-clear-blue-sky-preview

Som en muslim er det veldig viktig at du er den første som tar initiativ til å starte noe godt. Vær alltid førstemannen til mølla. Tenk stort og langsiktig. For ved Allah, hvis du har full ikhlaas (oppriktighet) i det du gjør så vil du tjene enorm mye ajr på dommedagen. Vit at det har seg slik at mennesker er skeptiske i starten, ofte de vil ikke prøve det uprøvde, men med en gang de ser noen som har klart det så vil de engasjere seg og følge i samme fotspor. Så vær den som leder menneskeheten til det gode. Og det kan hende at du ikke er den flinkeste til den oppgaven men når du tar oppgaven og prøver ditt beste så vil dette inspirere de beste der ute til å våkne opp av søvnen sin slik at de kan gjøre noe godt for Ummah. Og gjett hva! Du vil In shaa Allah få ajr for den jobben de gjør siden du var den som viste dem veien. Så kjære bror og kjære søster ikke undervurder dine evner til å få noe godt i denne verden. Stol på Allah og løp til gode gjerninger. Vær førstemannen til mølla av Khayr og kall andre deretter til den. Spre det gode for dette skal du få virkelig nytte av den dagen du vender tilbake til din HERRE, ALLLAH!

Published by

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s