Den glemte forurensning

dp17-co2-forurensing-ill

Forurensning er et ord vi hører ofte. Verden lider mer enn noen gang av den menneskeskapte forurensningen. Den er til å finne overalt. Den har ført til klimaendringer som setter natur og mennesker i fare verden rundt. Skogene, med dens fauna og flora, er på vei til å forsvinne. Vannet har blitt en mangelvare mange steder på grunn av tørke. Jorda blir stadig varmere og verdenshavene stiger opp. Noen øyer har allerede blitt visket bort fra verdenskartet av havet. Miljøaktivistene mener at vi går en apokalyptisk fremtid i møte. Dette er skremmende for mange. Men folk flest har virkelig glemt at det er en annen type forurensning som truer oss. Denne forurensingen snakker ikke mange om. Dette er den glemte forurensingen. Det er forurensningen av hjertene nemlig. Hjertene har blitt forurenset åndelig sett. Hat, misunnelse, tap av troen på Gud, grådighet, selvopptatthet, overlegenhet, likegyldighet, synder og flere ting har forurenset hjertene. Denne type forurensning er virkelig den man bør være mest redd for. Fordi den kan føre til katastrofale konsekvenser. Den kan føre til evig fortapelse etter døden. Men hvor er aktivistene som kan minne oss på dette? Vel de er veldig få, men enhver mann og kvinne må være sin egen redningsmann og redde seg selv fra denne forurensningen. Rens hjertet ditt fra alt det som forurenser det, så vil du være lykkelig den dagen du vender tilbake til Allah. Kanskje hvis vi klarer å stoppe forurensingen av hjertene kan vi klare å stoppe forurensningen av verden. For hjertet er stedet godheten i oss starter fra.

Published by

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s