Ramadan – en gave fra Ar-Rahman

bilde (2)

بسم الله الرحمن الرحيم

I Allahs navn, den Barmhjertige og den Nåderike

Nå har den store begivenheten, som alle muslimer gleder seg alltid til, begynt. En måned ikke lik de andre, en måned som skaper en vidunderlig stemning blant de troende. Dette er Ramadan, den niende måneden i den islamske kalenderen. Ramadan er en måned som enhver av oss må prøve å utnytte så godt man kan og dette krever at vi forstår hvor verdifull Ramadan er.

Så hvordan skal vi ta Ramadan imot og hva bør vi gjøre i denne måneden? Hvilke gjerninger burde vi legge vekt på? Vi skal gjennom noen punkter prøve å svare på dette in shaa Allah i dette heftet.

Dette heftet vil in shaa Allah hjelpe DEG til å gjøre det beste ut av denne ramadan ved å vise deg hvilke ting du burde legge mest vekt på i denne velsignede måneden.

Måtte Allah akseptere din og vår sawm og alle gode gjerninger vi gjør i denne måneden. Ameen.

Ramadan en gave fra Ar-Rahman (LAST NED HER)

Vi takker Allah som har hjulpet oss til å fullføre denne handlingen og ber Ham om akseptere og godkjenne vår ydmyk strev på å spre Hans budskap og religion.

N.B: Disse E-bøkene som postes på denne bloggen vil alltid in shaa Allah oppdateres og redigeres etter at det blir oppdaget noe feil eller mangler, så det lønner seg alltid å laste dem på nytt. Vi håper at du kan også hjelpe oss ved å sende inn forslag, tilbakemelding, innspill, rettelser til koranogsunna@gmail.com. Vi setter stor pris på all form hjelp vi får fra deg. Måtte Allah belønne deg for dette. Ameen.

2 thoughts on “Ramadan – en gave fra Ar-Rahman

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s