Til ungdommen

Til ungdommen

All lovprisning tilkommer Gud og må Guds fred og velsignelse være med Muhammad, Guds tjener og siste sendebud.

Kjære ungdommen dere er vårt håp for en lysere fremtid for islam og muslimer. La enhver av dere leve med en visjon og ha høye ambisjoner. For sannelig livet er kort og om ikke lenge, skal vi alle stå foran vår Skaper og bli spurt om hva vi gjorde mens vi levde her på jorda. Så hva vil du presentere til Gud på den viktige dagen? Vil du virkelig stå foran Ham tomhendt med store byrder? Eller vil du stå foran Ham stolt og takknemlig for at Han ga deg styrke til å utføre vidunderlige ting som generasjoner etter deg fikk nytte av i mangfoldige år?

På grunnlag av dette vil jeg anmode meg selv først og fremst, og enhver av dere, at vi lager for oss selv en liste på 100 fantastiske livsmål vi kan utføre i våre liv. Og gjerne la det være ting som varer lenge, som å bygge en moské, et barnehjem, et sykehus, en brønn osv. Denne listen vil være in shaa Allah en stor motivasjonsfaktor når man krysser av etterhvert som noe er oppnådd. Så sett igang og be konstant Gud om hjelp og viktigst om oppriktighet. Og sist men ikke minst, la denne listen være en velbevart hemmelighet mellom deg og Gud. En hemmelighet som kun skal bli sett og hørt om den dagen da du in shaa Allah får boka di i din høyre hånd, og roper høyt og stolt: « Her, les min bok (av regnskap)». [Koranen, 69:19]

Published by

2 thoughts on “Til ungdommen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s